Meet & Greet

3 December, 13:00

Woon jij in regio arnhem/midden gelderland en ben of ken jij iemand die op zoek is naar een baan?

Ben je bereid tijd in jezelf te steken en te werken aan een mooie toekomst?

Kom langs bij de online Meet & Greet van ImPower op donderdag 3 december om 13:00 tot ongeveer 14:30. Via ZOOM krijg je hier de kans in gesprek te gaan met onze ervaringsdeskundige Peercoaches. Onze Peercoaches hebben allemaal ups & downs gehad in hun leven. Die ervaring wordt nu ingezet om mensen te ondersteunen en/of te motiveren wanneer zij een boost in hun leven kunnen gebruiken.

Samen met jou onderzoeken wij kosteloos wat JIJ kan, wat JIJ wil en welke uitdagingen op jouw pad liggen. Zo coachen wij je op een warme manier naar een toekomst die bij jou past! Ons streven is jou te begeleiden naar hét plekje in de samenleving waar jij het beste tot je recht komt! Dit kan een baan zijn, maar ook (om)scholing of vrijwilligerswerk.

Ben je geïnteresseerd? Schrijf je in via onderstaand formulier!

Na afloop ben je meer dan welkom om verder in gesprek te gaan met de Peercoach waar jij je goed bij voelt. Deze keuze is natuurlijk niet bindend.

P.S. ImPower bemiddelt geen mensen: wij zijn geen uitzendbureau. We coachen mensen naar (betaald) werk en/of een opleiding d.m.v. interesse, betrokkenheid en enthousiasme!


Alvast een gezicht van de peercoaches Impower krijgen?

Hieronder de foto's. Klik voor meer informatie op onderstaande knop.

Carousel imageCarousel imageCarousel imageCarousel imageCarousel imageCarousel imageCarousel image