Peercoaches

Wat is een peercoach?


Wij zijn peercoaches? Het woord 'peercoach' komt van het Engelse woord peers. Peers betekent 'gelijken, gelijkwaardige deelnemers'. Peercoaches zijn opgeleid tot coach. Naast de coach opleiding, maken wij gebruik van onze ervaringsdeskundigheid.

De ervaringen die we meenemen, zijn heel divers. Wat we allemaal gemeen hebben is dat we ons verhaal in zetten om aan te sluiten bij onze coachees.

Wie zijn onze peercoaches?

Iedereen is anders. Ons team bestaat uit coaches met verschillende achtergronden. Hierdoor kunnen we een goede match maken tussen jou en je coach.

Op deze pagina stellen wij ons voor.

Lennart tol

Waarom doe ik dit werk en wat hebben anderen hier aan? Ik merk dat ik ’t een lastige vraag vind.

Na mijn jeugd besefte ik ergens dat niet iedereen spelverdeler FC Barcelona of bewoner van het ISS ruimtestation kan zijn.

Hierna was mijn loopbaan één grote zoektocht. “Wat wil ik dan?”. Overal liep ik een tijdje rond en rende ik uiteindelijk weer naar buiten. Ik varieerde in functies én branches en maakte opleidingen niet af.

Als geen ander snap ik dat je loopbaan, en leven, een zoektocht is. Dat er geen één weg hetzelfde is, alleen eentje van vallen en opstaan, en dat ieder zijn eigen verhaal heeft. Juist mijn persoonlijke verhaal maakt mij toegankelijk voor mijn coachees. Het is herkenbaar, vertrouwd, zoiets van: “Jij begrijpt me.”

“Het is mijn missie om zo veel mogelijk mensen te helpen om zijn levensmissie te vinden en het werk te doen dat ze leuk vinden en waar ze goed in zijn. Zodat ze elke dag naar huis gaan met een gevoel van vrijheid, voldoening en energie. Ik geloof dat voldoening een recht is en niet een luxe!”

Ondersteuning nodig? Mail mij!

Marjolein Juliao

Na het volgen van (en stoppen met) meerdere studies en verschillende banen verder, wist ik nog altijd niet wat ik wilde doen. Niks leek echt aan te sluiten bij mijn interesses. Ik wist steeds beter wat ik niet zocht, maar had geen idee wat dan wel bij mij zou passen.

Wat voor werk vind ik nu wél leuk en waar krijg ik wél energie van?

Pas bij ImPower, waar ik ging kijken naar wie ik ben en wat mij beweegt, kreeg ik antwoord op mijn vragen: ik wil mensen coachen, jou je eigen kracht weer laten ervaren en je op weg helpen naar de toekomst die jij kiest.

Ben jij ook zoekende? Heb je moeite je loopbaan vorm te geven en zou je het fijn vinden om hier met iemand naar te kijken? Ik kom graag naast je staan en denk met je mee om meer inzicht in je wensen en mogelijkheden te krijgen.

“Every adventure requires a first step.” -- Cheshire Cat, Alice in Wonderland.


Mark Doornbos

Hoi, ik ben Mark.

Lange tijd ben ik zoekend geweest naar wie ik ben en wat ik leuk vond. Mijn wensen en dromen op het gebied van werk, daar was geen ruimte voor.

Met een beetje hulp van buiten heb ik mezelf gevonden, waardoor ik ruimte kreeg om te onderzoeken wat ik wil.

Dit is mensen helpen. Dit wil ik doen door een stukje met je mee te lopen in je zoektocht naar werk.

Ben je de weg even kwijt of weet je niet meer waar je het zoeken moet? Doe me dan een berichtje

Rico laffree

Hoi ik ben Rico,

Vroeger is het niet altijd even chill geweest in mijn leven. Dit heb ik altijd meegedragen als bagage. Een jaar geleden heb ik ingezien dat de bagage die ik met me mee draag, eigenlijk een krachtige rugzak is. Alles wat ik meemaak, goed en slecht, zet ik om in kracht. Door dit te ervaren ben ik tot de conclusie gekomen dat ik anderen kan en wil helpen.

Hier wil ik invulling aan geven met mijn rol als peercoach. Spreekt dit je aan, doe me dan een bericht.

Savannah Aalderink

Hallo allemaal, ik ben Savannah Aalderink en ik ben 20 jaar.

Samen met mijn collega’s begeleid ik mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt.

Ik ben ervaringsdeskundige. Dit houdt in dat ik zelf ook een afstand heb tot de arbeidsmarkt.

Mijn kwaliteiten zijn dat ik me goed kan inleven in een situatie, ik luister geduldig en heb veel aandacht.

Mijn uiteindelijke doelstelling is om ervoor te zorgen dat meer mensen zoals ik (iemand in een hokje) gewoon kunnen doen wat ze willen en niet bang hoeven te zijn voor afkeuring.

Iedereen is goed zoals hij/zij is en het is oké om niet oké te zijn!

Wahib Razza

Hoi hoi, ik ben Wahib.

Mijn doel bij ImPower is om niet alleen mezelf verder te ontwikkelen, maar ook mijn coachees. Vanuit ImPower werken we met peercoaching, waardoor we op hetzelfde level zitten als onze coachees. Wij begrijpen de moeilijkheden en de omstandigheden waarin zij zich bevinden.

Door mensen te peercoachen die een afstand tot de arbeidsmarkt hebben, wil ik onze belevingswerelden en mijn ervaring als kracht gebruiken om er samen uit te komen. Ik wil ze graag helpen de volgende stap in hun leven te nemen.

Ben je op zoek naar iemand die met je mee probeert te denken vanuit jouw perspectief en graag met je erover praat? Neem dan contact met mij op.

Hartelijke groetjes,

Wahib Razza

P.S. “Voor mensen met geduld, komt alles op tijd.”

Wilma Gerritsen

Mijn naam is Wilma Gerritsen. Ik ben werkzaam bij ImPower als peercoach. Ik heb zelf een wsw achtergrond, dat betekent dat ik een afstand tot de arbeidsmarkt heb, maar dat houdt mij niet tegen om te werken en te laten zien waar ik toe in staat ben. Ook vind ik het belangrijk dat iedereen zichzelf kan zijn, welke achtergrond je ook hebt.

Vanuit mijn eigen ervaringen en teleurstellingen ga ik mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt begeleiden naar een passende baan waarin zij langdurig en met plezier aan de slag kunnen.

Staf

Sarah is teamcoach ImPower Regio Arnhem


Peter is één van de oprichters van ImPower en Chief Empowerment Officer


Arjan is één van de oprichters van ImPower en Chief Impact Officer


Frans is trainer in de peercoach opleiding en bij Elan Trainingen